söndag 30 augusti 2015

Myshelg

Det har varit en mysig helg som nu sjunger på sista versen. ❤️ Lite bildregn kommer här!
Gårdagens outfit! Ny blus, trivs väldigt bra i den.
Efter gym och lunch drog vi till Krapperup, vi drack kaffe på slottscafeet och promenerade i parken. 
Slott med vallgrav!
Jättefin slottspark!
När vi kom hem blev det bubbel och nötter innan vi lagade mat ihop. 
Förrätt, huvudrätt, dessert, så gott alltihop. 

Vi fortsatte äta idag, brunch på Kitchen & table. Supergott!
Slurp! Ikväll har jag varit på zumba och nu blir det snart soffläge!


lördag 29 augusti 2015

Intensiv vecka

Puh! Den här veckan har det verkligen gått i ett, med tre kvällsmöten, ju-jutsu för Viggo, träning, vab och vardagsliv. Viggo hade ett läkarbesök i torsdags så jag vabbade hela dagen och vi hade en mysig dag trots ösregn!
Efter medicinkontroll tog vi en fika på espressohouse. Vi hann med en tur till leksaksaffären i Landskrona också. Jag har letat som en galning efter legot Jurassic World eftersom Viggo önskar sig detta SÅ mycket när han fyller år om ett par veckor. Det visade sig vara en svår uppgift- slut överallt nästan. Men nu hade jag sån tur att det fanns en sort just i denna affär. Det är inte lätt att shoppa till en blivande 9åring när denne är med dock. Men det fick gå. Tur det var en stor affär så han hade mycket att göra! :-)
Goood lunch en ledig torsdag! Omelett m champinjoner och kallrökt lax och sallad. Så enkelt och gott. 

Den här helgen är barnen utlånade-Viggo är med farmor och farfar och klappar älgar utanför Markaryd och Ellen är hos Kerstin. Handlade en massa mat efter jobb igår, ikväll ska jag och mannen laga trerätters tillsammans, bara njuta och fira vår bröllopsdag några dagar i förskott! Det är på måndag men vi passar på nu!
Lite fredagsblommor måste man ha! Tyckte färgen var ljuvlig. 

Just nu är det bara jag som är vaken, sitter i soffan med TVn som sällskap, bloggar och läser de bloggar jag brukar följa. Efter frukosten blir det gymmet, sen har vi inte bestämt vad vi ska göra. Vi får se vad dagen bjuder på i övrigt.

lördag 22 augusti 2015

Sista!?

Hej hej från ett soligt Barsebäck! 
Det gäller att passa på, riktigt härligt sensommarväder har vi nu. Så vi körde till stranden. Det kan ju vara sista chansen..! 
Barnen är och handlar glass, jag tänkte äta kvarg och jordgubbar strax!
Gårdagens joboutfit!

söndag 16 augusti 2015

Fullspäckad söndag!

Idag blev det ett tidigt pass på gymmet, checkade in 8.55 efter frukost framför TVn. Hade hur mkt energi som helst! Kör med pt online ett par veckor nu, Caroline Nilsson via gymglam och det är sååå roligt. Kul, omväxlande pass! 
Efter dusch och snabbt mellanmål var barnen på poolparty! 
Nu blir det ännu roligare att träna! :-)
Jag och Ellen har varit på Väla en sväng också. Första skoldagen imorgon och ny väska och pennskrin var utlovat. Köpte en ny träningsväska själv också. Har haft min i flera år och den är så liten. Är ledig imorgon så jag ska följa med barnen till skolan imorgon-mysigt! 

lördag 15 augusti 2015

Lördagshäng

Så skönt med sovmorgon! Efter att ha gått upp innan 05 två dagar i rad så var det skönt att få sova tills jag vaknade vid halv nio imorse. Riktigt varmt idag-27 grader, fast det har blåst REJÄLT. Vi var på stranden ett par timmar tills molnen visade sig mer än solen. 
Vi har precis ätit grillad lax och "krossad potatis": hela kokta nypotatis trycks till i en form som jag penslat med olja. Kryddade med salt och provensalska örtkryddor och hade lite stark riven ost ovanpå. Kan varit bland den godaste potatis jag ätit! 
Massa grönsaker och sås på youghurtkvarg till. Mums!
Ligger och slappar i nya möblemanget jag fick av Robban igår, i för tidig bröllopspresent. Har velat ha länge!❤️

onsdag 12 augusti 2015

Tillbaka till verkligheten

Mitt i veckan-tillbaka till jobblivet! Det går bra men är en smula segt på morgonen. Nu ska jag dessutom öppna torsdag och fredag vilket innebär att klockan ringer 4.45. Stön. 

Har kommit igång med träningen enligt pt, riktigt kul! Blandade varierade pass, korta, cirkelträning, det passar mig perfekt. 

Fick blommor av mannen när jag kom hem idag! ❤️ Utan anledning, sånt uppskattas!

lördag 8 augusti 2015

Ystadsbesök

Grillen är tänd och vinet upphällt, ser fram emot en lugn lördagkväll. Började dagen med en PW ihop med Jeanette, bra start. Efter pannkakslunch och dusch körde jag och Ellen till maxi, bäst att ladda upp med mat nu när man ska börja jobba igen. 

I torsdags var vi i Ystad, älskar den staden. Vi var först på stranden, sen gick vi upp i stan och åt middag. Jättehärligt!

Vi avslutade med hemlagad italiensk glass-kan ha varit det godaste jag ätit i glassväg!
Flera år i rad har vi sagt att vi ska ta en veckas semester i Ystad men hittills har det inte blivit!




tisdag 4 augusti 2015

Hej hej!

Här sitter jag i solen med mitt kaffe och har det bra. 
Känns verkligen som semester nu när det fina vädret äntligen kommit! Igår hade Ellen en kompis här hela dagen och på eftermiddagen kom hennes föräldrar och fikade, mysigt och trevligt. Robban och pappan är kompisar och brukar fiska och promenera ihop. 

Idag kommer Björn, Jenny och Arvid  och håller oss sällskap. Dessutom följer Jennys systerbarn Rasmus och Filippa med. De brukar funka så bra ihop med våra barn, kul! 

Ha en fin dag i solen!

söndag 2 augusti 2015

Borta bra...men hemma bäst!

Hej hej! 
Nu är vi hemma igen- och nu verkar sommaren äntligen vara på besök, så skönt! Nedan kommer lite bilder från sista dagarna i stugan!
Köpte som sagt lite nya muggar i Ljungby, där fanns världens mysigaste lilla butik med en massa inredningsprylar. Därifrån kommer också det fina armbandet jag blev förälskad i och visade  Jenny. Helt plötsligt hade hon swishat över pengar och tyckte att jag skulle köpa. Vissa vänner har helt enkelt ett enormt stort hjärta och Jenny är en av dem! ❤️
Som om inte det vore nog fick jag denna greengate mugg också. Fin eller hur!?
Vi testade Tiraholms fisk också, en fiskrestaurang som ligger långt ute i ingenstans (vi körde vilse...hehe) vid Bolmen, jättefint och god mat! Jag åt grillad lax och potatis, mums. Glass och hallon efteråt!
Toa-selfie! ;-)

Jag har faktiskt varit ute och joggat 3 ggr under veckan, något jag normalt sett inte gör. Men att vara hemifrån i två veckor helt utan träning funkar inte för mig. I Karlskrona blev det PW och likaså tsm med Jenny när vi var i stugan ihop. Skönt att röra på sig!
Känns ju bättre att äta sån här "skit-frukost" när man åtminstone rör sig. Å andra sidan är ju både frukt/bär och ägg bra, en halv crossiant med choklad var gott kan jag meddela!
Min Goa galna Viggo! Just nu är han inne hos Henri och leker. Han vill börja skolan igen och det är ju positivt.
Kräftfest sista kvällen. Själv är jag inte så förtjust i kräftor men räkor älskar jag. Kändes lite vemodigt med sista kvällen, veckan gick så fort!
Barnen tog ett kvällsdopp också, 13 grader i luften, vattentemp okänd. Huuu!
Innan vi körde hem igår åt vi lunch på Sussies café. Ett annat ställe ute i ingenstans med god mat och fika!

Jag åt räksallad, mums! Barnen käkade pannkakor, och efteråt klämde Ellen en bit kladdkaka med grädde. Jag begriper inte var hon gör av allt!!!

Helt underbar vecka i Småland, vid Kösen. Trots kyla och regn. Vi vill verkligen tillbaka nästa år igen. Nu laddar jag för sista semesterveckan. Hoppas på någon dag på stranden, mycket grillat och vänner! ❤️