söndag 31 januari 2016

Selfiebomb och söndag..igen!

Så var ännu en vecka slut, jag hinner inte blogga mitt i veckan just nu..Eller jag prioriterar inte det helt enkelt. 
Lite selfies från veckan, från träningen och från igårkväll innan vi skulle på middag hos vänner. God mat, väldigt gott vin och massa prat, supertrevligt!
Och en helt annan mindre piffad fru...dagens mysoutfit, bott i mysbrallor och tjockstrumpor heeeela dagen förutom under zumban...;-) Ellen har varit på kalas och hade Robban med sig. Viggo sov till 10 sen har vi softat i soffan med film, iPad och nya Hälsa och fitness. Och fika.
Verkligen inte gjort många knop idag, svängde dock ihop några rawfoodbollar med solrosfrön, pumpafrön, dadlar, kakao, vaniljpulver och havremjöl. Supergoda! Betydligt nyttigare än vanliga chokladbollar men fortfarande kalorier med tanke på dadlar etc. Så man trycker inte i sig ett helt gäng. Tog två till kaffet, alldeles lagom! 

Veckans träning har varit:
En PW med Jenny på 7 km, ett benpass på gymmet, ett pass med träningsboll på gymmet, ett gympass för hela kroppen med massa chins, latsdrag, armhävningar, bänkpress etc...samt två intervallpass på löpbandet och en timme zumba! Skönt och bra blandning! 

Ha en skön söndag, jag tänkte avsluta med mer soffläge och leta upp någon film på Netflix kanske. Robban jobbar lite extra så jag är all by myself, barnen sover snart..(hoppas jag!)! Lite hemmagjord glass på frysta (färska som jag själv fryser eftersom man inte ska äta de frysta köpta än) hallon, kvarg och banan blir kvällens sista måltid! Imorgon börjar jag veckan med en ledig dag..! ❤️



lördag 23 januari 2016

Hey ho let's go!

Jag är inte den mest frekventa bloggerskan just nu, hittar inte tiden och orken för tillfället, så mycket annat som ska få plats i vardagen. 
Helgens vackra blommor på plats, frukosten avklarad och jag laddar för ett gympass. I eftermiddag blir det träff med fin vän och kollega! 
Dags att ta sig an dagen, ha en fin lördag allihop!

lördag 16 januari 2016

Lördag och förkylning

Åh. En oplanerad lördag, underbart! Rejält förkyld dock men det är åtminstone skönt att få vara det i lugn och ro!
Sov till 09 och Robban till 10, sen startades dagen med gooood frukost: youghurtkvarg m barabär blåbär, granola och jordgubbar. Knäcke med ägg och kaffe med mjölk till. Mums! 
Ligger just nu på soffan och dricker kaffe. Viggo kollar film, Ellen har kärat ner sig i en låt av en norsk duo, hon ligger och lyssnar på den nonstop på iPaden. ❤️ Förmiddagen ägnades åt maxibesök och nu lagar Robban mat. Älskar helger som är helt orörda. Enda tråkiga är att jag inte kan träna när jag är så här förkyld. Hoppas på att må bättre imorgon!
Tulpaner piggar åtminstone upp! Längtar efter våren men just nu är det verkligen vinter. Massa snö och kallt, 15 minusgrader igårkväll! 

Fastnat i ett resesurfande, så sugen på värme! Men i år blir det nog inget, tänkte ta det nästa år när jag fyller jämt. 30 alltså...;-)

Trevlig lördag!

onsdag 6 januari 2016

Snipp snapp snut.....mitt lov är slut!

Igår drog vi på minisemester till Malmö, lite spontant sådär. Jättemysigt!
Så här glada var barnen när vi kom till hotellet i Malmö. Ett perfekt hotell, stora (43kvm) rum, fin frukost och väldigt centralt!
Badkar! Överlyckliga barn!
Bubbel och mys på hotellet när vi kom dit!
Begav oss till Pinchos för middag efter ett par timmar. Vi åt hur mycket som helst, så gott. Älskar tapas!
Mer bubbel!!!
Vi stöp i säng tidigt igår och jag sov som en prinsessa i skön säng. 
Hiss-selfie på väg till frukosten!
Mumsig frukost! Lite lyxigare känsla än på många andra hotell-kaffekannor stod på varje bord och det var otrolig service på personalen som plockade undan. Bland de bästa hotell jag bott på!
Utsikt från fönster utanför hissarna! Fint när vi satt och åt frukost och flingorna dalade ner...

Vi avslutade dagen med lunch hos svärföräldrarna, gott och trevligt. Väl hemma hade vi lite familjemöte och skrev ner lite regler vi ska ha hemma som alla fått vara med och säga till om. Spännande! 

Imorgon blir det jobb igen efter nästan tre veckors ledighet!


fredag 1 januari 2016

God fortsättning

Nu är 2016 här som ett oskrivet blad. Nytt år, nya möjligheter. Vi hade en härlig nyårsafton med finfina vänner igår. Tröttmössa idag, la oss 03.30 och jag vaknade 09 och kan inte sova mer! Resten av familjen sover fortfarande, klockan börjar närma dig 10 och jag ligger i soffan, tittar på Nyhetsmorgon och dricker kaffe!

Dagen igår var ju väldigt lugn, Robban och Ellen fiskade med Rickard och Agnes på förmiddagen och jag fixade en massa smått och gott här hemma. På eftermiddagen när jag varit och tränat såg vi Narnia-häxan och lejonet med barnen. Så mysigt! 

Underbara tjejerna, så himla fina! ❤️
Finfina vännen! Hon ledde bästa zumbaglitterpasset på dagen och var bästa värdinnan på kvällen! Love!
Mannen i mitt liv! ❤️
Här har det varit dansuppvisning!
Och värden också, Goa Jimmy!

Maten fotades inte, fick påminna mig om att fota alls. Jag har under julen medvetet låtit mobilen vila ganska mycket, väldigt lite sociala medier. Fick iaf ut ett collage på instagram igår! ;-)

Nåt helt nytt när vi kom- glögg med saffransgrädde! Riktigt gott. Bruschetta med tomat och getost till förrätt, oxfile och fyllda potatisar till huvudrätt och hemmagjord saffransglas med hallonspegel till dessert. Allt så himla gott! Efter tolvslaget blev det ostbricka och massa annat gott. Vid 03 knatade vi hem med två trötta barn, Viggo somnade 01.30 så det var inte en helt nöjd kille vi skulle få att gå hem. Stackars plutten!

Vi hade egentligen bokat hotell i Göteborg, restaurang och hela kitet till nyår för att bara komma iväg. Vi avbokade dock ganska sent och valde att träffa vänner istället när de bjöd in oss. Göteborg har mycket att erbjuda, men kanske inte för barnen just nyårsafton. En annan gång!

Må 2016 bli ett fint år för er alla!❤️