lördag 30 april 2016

Dagens outfit! ;-)

6 km pw/jogg i bra tempo, kesoplättar croque monsieur till lunch, dusch och fix på det, nu väntar snart tidig middag hos svärföräldrarna! 

Drömmer mig bort...och snyggbyxor!

Lördagsmorgon, kaffe och resesurfande, sitter här med tända ljus och surfar runt och drömmer mig bort. ❤️ I år kommer tiden och pengarna att läggas på tillbyggnaden men jag hoppas att vi kommer iväg nästa år!
Igår fick jag hem mina byxor från loika, härligt somrigt print! Nu är det bara lite mer sol och värme som ska visa sig, bedrövligt kallt ute.

Idag väntar firande av svärföräldrarna som varit gifta i 40 år! 
Önskar er en trevlig lördag!

torsdag 28 april 2016

Ensamtid, träning och glass

Good morning lovers! Torsdag igen, tjoff bara så rusar dagar och veckor på. Ledig dag i tisdags, först BUPbesök sedan kompade jag resten av dagen. Körde till Centersyd, drack kaffe och gick omkring och strosade alldeles ensam. Jag har ingenting emot att shoppa/fika själv...tvärtom! Njuter av det. Centersyd har ju verkligen bättrat på sig- fått två favoritbutiker där; Lowinas och jeansbolsget! Hett tips om ni har vägarna förbi!
Kaffelatte på lättmjölk och med extra styrka, mums!❤️
Gym och babbel med Jenny i tisdags, pw med Jeanette i måndags och ikväll kör vi en repris på måndagen. Så skönt att vara igång igen, mycket piggare i både kropp och knopp! Och träningsvärk igen, hehe!
Denna grymma mangoglass äter jag ofta just nu: 
125 g fryst mango
En fryst skivad banan
100-150 g naturell kvarg
Kör allt med stavmixern, sen har man en perfekt glass! Tips!

söndag 24 april 2016

Söndag

Tvätt tvätt tvätt! Burit, vikt, lagt in, sorterat och tvättat. Viggo leker hos en kompis och Ellen och Robban lämnar tillbaka ett lånat släp. Kaffe, fruktsallad och kvarg och en stunds paus innan jag sätter igång med middagen. Barnen har önskat lasagne länge nu, så det får det bli ikväll! Tre pws och två styrkepass den här veckan, känns skönt att vara riktigt på banan igen. 
Vänner på besök igår, trevligt som vanligt, lite trött idag bara! 
Nya blusen från ICHI åkte på igår, älskar färgen! 

torsdag 21 april 2016

Morgonstund

Torsdagsmorgon, veckan rullar på i ett fasligt tempo! Kan meddela att träningsvärken efter tisdagens pass anlände igår, ajajaj vad det känns i ben och mage. Det blev en liten planktävling mellan mig, Jenny och Karin och det känns idag vill jag lova!

Jag, kaffe, tända ljus, en sprakande kamin och här sitter jag och läser ikapp lite bloggar. Resten av huset sover fortfarande! Det är fördelen med att börja tidigt...❤️


tisdag 19 april 2016

Malmödygn och gym igen!

Jag och Robban hade ett mysigt dygn i Malmö. Det har varit och är en tuff vår så vi kände att vi behövde komma iväg lite. 
På vägen ner stannade vi på Borgeny Stenugnsbageri och fikade-åt 1/3 bit morotskaka, den var god och kaffet likaså!
Efter incheckning på hotellet blev det en promenad i ett soligt Malmö innan bubbel, vila och bad på hotellet. Vi bokade ingen restaurang innan och hade tur. Omtalade Köttbaren hade bord efter kort väntan i baren. Mycket god mat!

Mix grill, så gott!
Söndagen inleddes med hotellfrukost följt av ett par timmars shopping i Malmö. Härligt! Blev mycket vårfint!❤️
Idag har jag äntligen varit på gymmet igen och nu kändes det riktigt bra. Trot att jag promenerat under mitt uppehåll är det gött att få ta i! ;-) Blev massa snack med Jenny också, lovely!

Lillördag imorgon, veckorna rusar förbi!

måndag 11 april 2016

Vårfint!❤️

Äntligen kan man känna att våren är på gång! Lite vår på trappan och i rabatten tittar minipåskliljorna upp!
Äntligen går vi lite ljusare tider till mötes och förhoppningsvis känns livet lite lättare..!❤️

Ny vecka

Då var det måndag igen och ny vecka. Helgen bestod av besök hos Therese, handling och lite jobb igår, öppet hus i lördags och Westernfest på jobb i fredags. Swosh så var helgen över!
Jag och min vapendragare Lisen!
Och Frida som tyvärr ska sluta...
Uppvisning på hög nivå! 
Baconlindade dadlar m ost till förrätt,
hamburgertallrik till huvudrätt...
och äppelkaka med vaniljsås till dessert!
En riktigt rolig kväll!

Dessa två små fina ljuslyktor fick jag av Jenny igår. "Ovanför molnen finns alltid en sol" och "Varje skugga talar om att det finns ett ljus". 
Stämmer bra! Och ibland behöver man påminnas...

söndag 3 april 2016

Hej, hej....

Ja jag har haft ett långt uppehåll härifrån: energin har varit i botten och humöret likaså. Jag har inte gymmat på en månad, har tagit massa powerwalks istället. Stress, stress och depp, depp. Känns något bättre nu men emellanåt känns det som att allting bara kväver en, det blir för mycket av allting! 
Påsken bjöd på soligt väder, på påskafton var jag hemma med familjen, så skönt. Vi käkade trerätters, räkor på riktigt grovt bröd till förrätt, grillad oxfilé till huvudrätt och grillad banan med choklad till dessert. Och bubbel och vin!
Måste tipsa om denna glass! Gjord på kokosmjölk och sötad med agavesirap. Och ekologisk! Fortfarande mkt kcal men av bättre sort. Rekommenderas!

Lunch på Väla, Coffehouse by George med Ellen. De har världens godaste sallad. En macchiato efteråt, mums.
Ellen käkade pannkakor. 
Ny väska, igen! Omväxling förnöjer! ;-)
Nu väntar en lugn kväll i soffan. Jag är förkyld, har knappt haft någon röst och inatt hade jag troligtvis feber....känner mig piggare idag men inte bra än.

Ha en skön avslutning på helgen!